Over Joris

Welkom op de onvermijdelijke pagina waarin ik iets over mijzelf en mijn achtergrond mag vertellen! Ik ben alweer wat jaartjes werkzaam in de media, waarvan de laatste paar jaar als zzp’er. En daarmee iets meer het ‘vrijheid, blijheid’ gevoel. Want onregelmatig werk, verschillende locaties en diverse werkzaamheden werken voor mij een stuk beter dan een standaard ‘9 tot 5’ kantoorbaan.

Niet alleen werk ik in opdracht van diverse media of andere opdrachtgevers. Ook schrijf ik regelmatig artikelen over onderwerpen die ik zelf enorm interessant vind, die vervolgens ‘in de etalage’ worden gezet via diverse kanalen dankzij Reporters Online. Met name de onderwerpen sport, historie en geografie en combi’s daartussen zijn favoriet:)

Nadat ik mijn eerste boek schreef, kon ik de drang daarna niet langer weerstaan om een eigen, (tot nu toe) bescheiden uitgeverij op te zetten: BenKa Uitgeverij. Weer een heel nieuw speelveld, maar ontzettend interessant. Een hoop verantwoordelijkheid, maar ook pionieren en dingen uitproberen. Met een open vizier en een vrolijke noot aan de slag gaan om zo tot mooie producten en artikelen te kunnen komen.

Ik sta altijd open voor een kop koffie of een leuke brainstormsessie voor nieuwe ideeën. Neem vrijblijvend contact op via dit formulier of LinkedIn!

Een selectie van meer artikelen van mijn hand zijn te vinden op Journa.com.