Publicatie eBook Nii Lamptey – De Vloek van Pelé

Estimated read time 1 min read

Mijn eerste boek, Nii Lamptey – De Vloek van Pelé, verscheen in het voorjaar van 2019. Een herziend en geupdatet eBook is nu bij BenKa Uitgeverij verschenen.

Eind 2017 reisde ik af naar Ghana om te spreken met Nii Lamptey, oud-voetballer van onder andere PSV, Anderlecht en Aston Villa. Tijdens de weken dat ik daar was tekende ik het levensverhaal van Lamptey op in wat uiteindelijk resulteerde in zijn biografie.

Mijn boek werd in 2020 genomineerd voor Staantribune Voetbalboek van het Jaar. Rondom de publicatie van het boek was er aandacht in zowel regionale media, als in landelijke media zoals VI. Samen met Aad de Mos sprak ik over Lamptey in onderstaande podcast van Staantribune:

Eind 2019 was Lamptey sinds 25 jaar weer in Nederland en België en brachten we in twee dagen een bezoek aan PSV en Anderlecht, waarbij er opnieuw veel aandacht van de media was.

Het boek is onder andere te koop via Bol.com en de webshop van BenKa Uitgeverij. Het eBook is te koop via alle online kanalen (o.a. Bol.com Kobo)

You May Also Like