Sport & Life: vitaal en gezond ondernemerslandschap

Estimated read time 1 min read

Voor de nieuwste Sport & Life mocht ik deze zomer vijf artikelen schrijven over bevlogen ondernemers in de regio Zwolle. Voor deze editie bezocht ik onder meer ondernemers in Zwolle, Kampen en Genemuiden om te praten over de combinatie sport en (vitaal) ondernemerschap. 

Dit keer had ik onder meer een interview met Frans van der Kolk, directeur van de VDK Groep en shirtsponsor van PEC Zwolle. Ook bracht ik in Zwolle een bezoek aan Snowsports, een indoor ski- en snowboardcentrum. Daarnaast sprak ik met twee ondernemers die verbonden zijn aan voetbalclub Go Ahead Kampen en de mensen van Sportservice Zwolle. En in Genemuiden was ik te gast bij Heutink & Heij, twee bevlogen ondernemers met een hart voor sport in de regio.

Tevens is dit de laatste editie van Sport & Life in Zwolle onder die naam. Het B2B-magazine gaat verder onder de naam Business Tribune.

Businessclub IJsseldelta Businessclub IJsseldelta Snowsports Zwolle Snowsports Zwolle Gertjan Reil en Dennis Hendriksen Sportservice Zwolle Heutink & Heij Heutink & Heij

You May Also Like