Webredactie Staantribune

Estimated read time 2 min read

Al bijna sinds het prille begin van Staantribune, hét magazine over voetbalcultuur in Nederland, ben ik verbonden aan dit magazine. Niet alleen als regelmatig ‘stukjestikker’, maar ook als online redacteur, hoewel de werkzaamheden meer dan alleen dat zijn.

Een eenduidige taakomschrijving valt niet te geven, maar het valt zich het best te omschrijven als een mix van webredacteur en contentmanager. Hoewel ik af en toe nog een blik werp op de social media-kanalen, hou ik me meer bezig met het verzamelen en verwerken en aanpassen van content.

Daarnaast klim ik met enige regelmaat zelf in de pen en ben ik op zoek naar nieuwe online mogelijkheden om het magazine zichtbaarder te maken. In het verleden maakte ik zelfs de complete site van Staantribune in WordPress, maar tegenwoordig kan ik me meer focussen op de inhoud, alhoewel ik regelmatig nieuwe online mogelijkheden en tools uit blijf proberen.

Opdrachtgever | Staantribune Media

Werkzaamheden | (web)redactie, contentmanagement en -distributie

Opm. | Staantribune is vanuit het niks opgebouwd. Dus af en toe een beetje pionieren (zeker in het begin) en het verkennen van nieuwe online mogelijkheden hoort daar ook bij. Dat maakt creatief! Mooi om te zien hoe het blad elk jaar nog steeds groeit, ook online!

You May Also Like