Tignes, dorp met oneindig veel mogelijkheden

Estimated read time 1 min read

In januari 2020 was ik voor enkele dagen in het Franse dorp Tignes. Dat deed ik namens Reishonger, één van de grootste Nederlandse reisblogs.

Helaas zou het voor mij tot die ene buitenlandse trip blijven in 2020. De coronacrisis gooide daarna roet in het eten, en dus bleef het bij de reis naar Tignes. Overigens was ik zeer onder de indruk van dit toffe wintersportdorp.

Snowboarden, heerlijk eten en ontspannen en vliegen in een ultralight vliegtuigje zijn slechts een kleine greep uit de activiteiten waar ik me mee mocht bezighouden in het dorp.

De hele reportage over Tignes is te lezen bij Reishonger! Laten we hopen dat we binnenkort weer snel weer mooie reizen kunnen maken.

Overigens maakte ik voor Reishonger ook al reportages over Noord-Portugal, beren spotten in Finland, mijn ervaringen met het huren van een camper, het hippe Ruhrgebied, Ghana en fietsen in de Ardeche.

You May Also Like