Redactie bij Sport & Life

Estimated read time 1 min read

Sport & Life brengt sport, evenementen, sportieve ontwikkelingen en trends in diverse Metropoloregio’s, waaronder Zwolle, op een onderscheidende wijze in beeld. Denk hierbij aan beleidszaken, top- en breedtesport, het stichtingwezen, (topsport)onderwijsinstellingen, sportorganisaties en evenementen.

Voor dit B2B-magazine mag ik regelmatig op pad om te schrijven over ondernemers, sport, bedrijven en evenementen in de regio Zwolle. Van grote, nationale spelers op het gebied van mobiliteit tot sportevenementen en van wandel- en fietsroutes tot kleinschalige, maar interessante bedrijven.

Niet alleen tijdens interviews, maar ook op de presentaties van de magazines kom ik hierbij in contact met bevlogen ondernemers, bestuurders en sporters uit de regio Zwolle.

Opdrachtgever | Sport & Life

Werkzaamheden | Interviews, het schrijven van onder meer bedrijfsreportages, ontwikkelingen in de regio, verslagen van sportevenementen en wandel- en fietsroutes.

Opm. | Contact en interviews met een verscheidenheid aan klanten in diverse vakgebieden; waaronder mobiliteit, sport, toerisme, voedingsindustrie, en mkb-ondernemers.

You May Also Like